|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
خبرنامه
لينكستان
صفحات اضافي
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تبدیل دمای فر
|
یکی ازمباحث عمده درپخت کیک ها پیشامد ایرادات مختلفیست که ازحمله به خوابیدن پف کیک میتوان اشاره نمودکه به عوامل مختلفی بستگی دارد ![]()
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/05/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 28 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تشخیص سلامت بکینگ پودر 1ق چ خ از بکینگ پودررابا 1ق غ خ آب جوش یاگرم مخلوط کرده سروصداتولیدمیکندومیجوشد درصورت سلامت بودن
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/05/07 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم یکی از فن های ساده آشپزخانه من
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/31 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 12 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نشانههای مرغوبیت زولبیا و بامیه
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/18 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 15 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این هم چندترفندخوب درپخت انواع کیک ها
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 33 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این
حاشیه با زاویه 45 درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره
ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ
باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ
کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره.
وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف
کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل
بگیره.
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعضی از گلهای زیبا و رنگارنگ بهاری خوراکی هستن شما میتونید برای تزئین دسرها ،سالادها و غذاهاتون ازشون استفاده کنید مثل این گلها :
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/17 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سلام به دوستای مهربون خودم
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 33 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نويسندگان
اعضا
![]() شمارنده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مقیاس اندازه گیری
آشنایی باماکروفرها
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||