خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 104 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 190 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 34 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 108 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر


کرم لبـو

مواد اولیه

شیر و شکر                                از هر کدام نصف پیمانه

لبو پخته شده                              یک سوم پیمانه

خامه                                          200 گرم

آب لبو                                         دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

پودر ژلاتین                                  دو قاشق مرباخوری

آب جوش                                    یک چهارم پیمانه

مروارید خوراکی برای تزئین         به میزان لازم

 

طرز تهیه

* ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود.

* شکر و خامه را با هم مخلوط کرده شیر را افزوده و خوب هم بزنید.

* لبوی پخته و پوره شده و آب لبو را نیز اضافه کنید.

* ژلاتین آماده شده را هم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر بریزید و آن را در یخچال به مدت سه الی چهار ساعت قرار دهید.

* سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با لبوهای پخته قالب زده و با مرواریدهای خوراکی آن را تزئین کنید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای بامحبت خودم

اینم یکی ازکرم های خوشمزه مخصوص تارت و پیراشکی

Image result for ‫كرم پاتيسير‬‎



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/05/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 17 | onetwothreefourfive

بفرماییددسرساده ما

FHBNHI6HVOE1K73.MEDIUM.jpg 



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/31 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 16 | onetwothreefourfive

شکلات صبحانه با دستور شف طیبه

شیر دو لیوان

شکر نصف لیوان

کاکائو نصف لیوان

کره 25 گرم

همه رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت خیلی کم گاز شروع به قل زدن کوچولو کرد

بعد از 45 دقیقه کره رو به مخلوط اضاف کرده و آماده خوردن شد

FV69CSOHLA1VD2P.MEDIUM.jpg  




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/17 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای عزیزخودم

اینم یک دسرخوشمزه بفرماییدنوش جون

طرز تهیه ژله میان تهی




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/13 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 47 | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/11/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به بهترین های همیشگی وبلاگم.

بفرمایید یک عصرونه خوشمزه نوش جان



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/09 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 48 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای نازنین خودم بفرماییدنوش جان




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/16 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 44 | onetwothreefourfive

بفرمایید یه دسر ساده و خوشمزه خونگی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 65 | onetwothreefourfive

خوب اینم ازدسر ساده و خوشمزه ما که برای عصرونه سروشده :



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/02 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 96 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 830
دیروز : 705
ماه : 4468
ماه قبل : 2311
سال : 18369
سال قبل : 116589
کل : 958689
اطلاعات سايت:
اخبار :2352
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 7
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::