خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 225 )
آجیل و تنقلات ( 107 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 193 )
نوشیدنی ها ( 41 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 37 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 112 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 167 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 39 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 3 )
تبدیل دمای فر

سلام به همه دوستای گلم بفرمایید نوش جان




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/11/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 47 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

اینم هوسونه دختر خونه بفرمایید تازه تازه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 70 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

بفرمایید نون پیتزا



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 91 | onetwothreefourfive

تهیه پیراشکی سوسیس :

خمیرپیراشکی (دستور)

سوسیس

پیاز

کمی رب وادویه

فلفل دلمه

قارچ

پنیرپیتزا


همه موادراباهم کمی سرخ کرده ازموادلای خمیرگذاشته و کمی هم پنیرپیتزاگذاشته

و بگذارید 15دقیقه خمیراستراحت کند وبعددرروغن داغ سرخ میشه

میتونیدبعدازاستراخت خمیرروی آن کمی زرده تخم مرغ وشیربمالید

ودرفربادمای 180 درجه سانتیگرادومدت 30دقیقه بپزید .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه پیراشکی :

باخمیرجادویی (دستور) +مایه گوشت پخته شده(گوشت چرخ شده+فلفل دلمه+پیاز+رب وادویه +قارچ)

بعدازپرکردن خمیر20دقیقه استراحت وسرخ شد




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 585
دیروز : 321
ماه : 10806
ماه قبل : 11969
سال : 47894
سال قبل : 116589
کل : 988215
اطلاعات سايت:
اخبار :2381
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::