خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 110 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 38 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر





موادلازم :

مخلوط خشکبار : ۴۵۰ گرم (از هر نوعی که خودتون دوست دارین)

رزماری تازه : ۳ قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری

جوز هندی ساییده : ۱ قاشق چای خوری

شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذا خوری

نمک : ۱ قاشق چای خوری

کره بدون نمک : ۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه:

برای درست کردن این آجیل ادویه دار ، اول فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ فارنهایت) گرم کنید .


بعد آجیل ها رو به مدت ۱۰ دقیقه بو بدید ، تو این فاصله چند بار آجیل ها رو هم بزنید چون زود میسوزن .



حالا برگهای رزماری رو خورد کنید و توی یه کاسه با سایر ادویه ها مخلوط کنید.



کره رو جداگانه حرارت بدید تا ذوب بشه بعد با ادویه ها مخلوطش کنید.



حالا آجیل بو داده شده رو با مخلوط کره و ادویه جات مخلوط کنید و بذارید تا سرد و خشک بشه.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/12/03 | rss | نظرات (0) |


طرز تهیه میوه خشک

ابتدا میوه های دلخواه راشسته و برش های نازک میزنیم

در سینی تمیزی چیده و درمقابل آفتاب یا روی شوفاژ آن راخشک می کنیم .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

آلوهارا شسته و هسته و پوست آن را بگیرید .

روی الوهاکمی نمک پاشیده و کمی آب بریزید .

باحرارت کم بپزید تا غلیظ شود .

آن راروی سلفون پهن کرده تا خشک شود .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

طرز تهیه تخمه بو داده :

تخمه را باکمی آبلیمو و نمک و خیلی کم آب در تابه گرم تف می دهیم

تا از حالت خامی خارج شود .






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/12/04 | rss | نظرات (0) |

انجیر ها راشسته در کمی آرد غلطانده .

با سوزن نخ کنید و آن را درجایی آویزان کرده

تا کامل خشک شود .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331][332][333][334][335][336][337][338][339][340][341][342][343][344][345][346][347][348][349][350][351][352][353][354][355][356][357][358][359][360][361][362][363][364][365][366][367][368][369][370][371][372][373][374][375][376][377][378][379][380][381][382][383][384][385][386][387][388][389][390][391][392][393][394][395][396][397][398][399][400][401][402][403][404][405][406][407][408][409][410][411][412][413][414][415][416][417][418][419][420][421][422][423][424][425][426][427][428][429][430][431][432][433][434][435][436][437][438][439][440][441][442][443][444][445][446][447][448][449][450][451][452][453][454][455][456][457][458][459][460][461][462][463][464][465][466][467][468][469][470][471][472][473][474][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 58
دیروز : 268
ماه : 570
ماه قبل : 11969
سال : 37658
سال قبل : 116589
کل : 977978
اطلاعات سايت:
اخبار :2369
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::